keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Muuta maalle - maaseutuasuntomessut Kangasniemellä 13.4.2019Olisiko sinusta maalle muuttajaksi? Kaipaatko omaa tilaa, luonnonrauhaa tai kyläyhteisöä. Muuta maalle! Tai ennen sitä tuli maaseutuasuntomessuille Kangasniemelle tutustumaan maaseutuasumiseen Suomen kauneimmassa kunnassa keskellä Suomea.

Haluamme tarjota avaimia unelman toteuttamiseen. Mistä löytää sopiva talo tai tontti, jolle rakentaa talo. Kuka voisi auttaa remontoinnissa tai rakentamisessa. Mitä maaseutuasuminen pitää sisällään. Miten maalla voi elää tai tienata elantonsa.

Messut kokoavat yhteen asuntojen välittäjiä, yksityisiä myyjiä ja vuokraajia sekä myytäviä tontteja. Haluamme tarjota matalan kynnyksen kohtaamispaikan myyjille ja ostajille. Tapahtumassa on myös mahdollisuus kuulla jo maalle muuttaneiden omia tarinoita ja vinkkejä elämästä maalla.

Näytteilleasettajiksi ovat tervetulleita kaikki maaseutuasumiseen liittyvät yritykset ja yhteisöt. Tapahtuman järjestää Kangasniemen kyläparlamentti yhdessä Kiinteistömaailman ja OP-kiinteistökeskus sekä Kangasniemen kunnan kanssa. Tervetuloa!

13.4.2019 kello 10-13
Kangasniemen kunnantalolla
Otto Mannisentie 2, Kangasniemi

Yhteystiedot
Seppo Lappalainen
seppo.lappalainen(a)seponkonttori.fi
puh. 0400 570 557